Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Erdem Hüseyin, DMT Bölge Başkanı Topsidis’i ziyaret etti

26/06/2024

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin, Doğu Makedonya Trakya (DMT) Bölge Başkanı Hristodulos Topsidis’i ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

26 Haziran Çarşamba günü Gümülcine’deki DMT Bölge Başkanlığı binasında gerçekleşen görüşmede, tarafların güncel konular üzerine karşılıklı fikir alış verişinde bulundukları belirtildi.

Ziyaretle ilgili Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin yaptığı açıklamada, son günlerde bölgede yaşanan kuraklıktan dolayı yaşanan su problemi ve kısa vadede çözüm yollarına ilişkin istişarede bulunduklarını kaydetti.

Ayrıca görüşmede Erdem Hüseyin, DMT Bölge Başkanı Hristodulos Topsidis’in Avrupa programları hakkında bilgi verdiğini belirten başkan Erdem Hüseyin görüşmeye ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Asırlardır düzenlenen ancak pandemi ve orman yangınlarından dolayı ara verilen geleneksel ALANTEPE YAĞLI GÜREŞLERİNİ bu yıl düzenlemeyi hedeflediğimizi sn.Topsidis’e aktardık, oda tarihi etkinliğin düzenlenmesi için elinden gelen maddi ve manevi yardımı yapacağının sözünü verdi. Seçildiğimiz ve görevi devraldığımız günden itibaren her zaman Belediyemize destek veren ve Belediye Yönetimimizin taleplerini karşılayarak üst düzey ilişki kurduğumuz sayın Eyalet Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Görüşmede belediye başkanı Erdem Hüseyin’e, Meclis Başkanı Mine Manav, Başkanvekili ve tüm bölgelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özkan Yusuf, Mehrikoz Bölgesi Başkan Yardımcısı Osman Hoca Osman eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu