Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Şapçı-Maronya Belediyesi’nde yeni yönetim yemin etti

17/12/2023

Şapçı-Maronya Belediyesi’nde yeni seçilen başkan, meclis üyeleri ve yerel meclis üyeleri için yenin töreni düzenlendi.

Şapçı-Maranya Belediyesi’nde yeni seçilen başkan, meclis üyeleri ve muhtarlar için yemin töreni,16 Aralık Cumartesi akşamı saat 17.00’da düzenlendi.

Şapçı Kültürlerarası Eğitim Ortaokulu’nun etkinlik salonunda gerçekleşen tören dini ayinle başladı. Ardından yeni belediye başkanı Apostolos İoannu, Maronya-Gümülcine Metropoliti Panteleimonu’nun okuduğu metne eşlik ederek yemin etti.

Devamında Metropolit Panteleimon, katılımcılara konuşma yaparak yeni seçilenlere başarılar diledi.

Daha sonra iktidar ve muhalefetten tüm seçilmiş meclis üyeleri ve muhtarlar sahneye davet edildi. Yeni belediye başkanı İoannu’nun okuduğu yemin metnine eşlik ederek yeni görevlerini layıkıyla kalacaklarını belirttiler.

Belediye başkanı Apostolos İoannu, seçilmişler yemin metnini okunduktan sonra törene katılımcılara ve davetlilere konuşma yaptı.

Konuşmasına katılımcılara ve seçimlerde kendisine ve başkanlığını yaptığı ekibine güvenen destek veren herkese teşekkür ederek başlayan İoannu, göreve başlayacakları ilk günden itibaren kapılarının herkese açık olacağını, hizmet konusunda asla insan ayrımı yapmayacaklarını, herkes eşit ve şeffaf olacakları belirtti.

Törenin sonunda tüm seçilmişlerin isimleri tek tek okunarak imza arttılar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu