Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Kozlukebir Belediyesi, yeni bütçe ile hizmet kapasitesini artırıyor

04/12/2023

Kozlukebir Belediyesi, hükümet tarafından yapılan yeni düzenleme kapsamında merkezi öz kaynaklarına aktarılacak yıllık işletim bütçesinde önemli bir artış elde ettiğini duyurdu. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 2023 yılı bütçesine göre %92.9 oranında artırılan bütçe, 2.010.291,60 eurodan 3.878.676,00 euroya yükseltildiği bildirildi.

ZMET KALİTESİ VE YENİ PROJELER İÇİN GÜÇLÜ BİR ADIM

Bütçedeki bu artışın Kozlukebir belediyesindeki yerel hizmetlerin daha etkili bir şekilde sürdürülmesine olanak tanıyacağı belirtilen açıklamada, “Kozlukebir Belediyesi, yeni finansal kaynaklarını kullanarak mevcut hizmetleri iyileştirecek ve topluma daha fazla katma değer sağlayacak projelere odaklanabilecektir.” denildi.

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, yeni düzenlemeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Hükümet tarafından sağlanan bu önemli destek, belediyemizin daha güçlü bir şekilde hizmet sunmasına imkan tanıyacak. Yeni bütçe, bölgemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek ve vatandaşlarımıza daha fazla hizmet sağlamak adına bize büyük bir fırsat sunuyor. Bu gelişmelerle beraber, Kozlukebir Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vererek sürdürülebilir bir kalkınma hedefine doğru ilerlemesinde yol kat etmiş oluyor.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu