Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

‘Uluslararası Öğrenci Uyum ve Tanışma Toplantısı’na katıldılar

25/10/2023

Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan ve yönetim Kurulu üyesi Cahit Halil, Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı iş birliğiyle ile gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenci Uyum ve Tanışma Toplantısı’na katıldılar.

Edirne Trakya Üniversitesi’nin bu yıl 55 farklı ülkeden gelen 1.157 yeni uluslararası öğrencisi için 18 Ekim Çarşamba günü düzenlediği toplantı, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili GTGB’den yapılan açıklama şöyle:

“Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan ve Yönetim Kurulu üyesi Cahit Halil Trakya Üniversitesinin bu yıl 55 farklı ülkeden gelen 1.157 yeni uluslararası öğrencisi için 18 Ekim 2023 Çarşamba günü düzenlediği “Uyum ve Tanışma Toplantısı”na katıldılar. Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenci Uyum ve Tanışma Toplantısı’nda, uluslararası öğrencilere yönelik bilgiler paylaşıldı.

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen 2023-2024 Uluslararası Öğrenci Uyum ve Tanışma Toplantısı’nda Edirne Valisi Yunus Sezer, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük ile görüşme fırsatı bulduk. Ayrıca bizleri bu etkinliğe davet eden Dış İlişkiler Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rıfat Gürgendereli’ye teşekkür ederiz.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu