Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Kozlukebir Belediyesinin yeni başkanı Erdem Hüseyin oldu

16/10/2023

Kozlukebir Belediye Başkanlığı için bugün yapılan ikinci tur seçimlerini Erdem Hüseyin oldu.

İkinci turda mevcut belediye başkanı ve Demokratik Güç Listesi Başkanı Rıdvan Ahmet ile Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin yarıştı.

Belediye sakinleri ikinci turda tercihi yenilikten yana kullandı. Köylerde şimdiye 54 sandıktan sonuç geldi. Açılan sandıkların çoğunda Erdem Hüseyin rakibi Rıdvan Ahmet’e üstünlük sağladı.

Açılan sandıklardan çıkan sonuçlara göre Erdem Hüseyin  toplam 5.176 oy alırken mevcut başkan Rıdvan Ahmet ise 3.726 ay aldı. Resmi olmayan bu sonuçlara göre, Erdem Hüseyin, Kozlukebir Belediyesi’nin yeni başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının ardından yeni başkan Erdem Hüseyin, Sirkeli köy meydanından seçmenlerine hitaben bir konuşma yaptı.

Birlik Listesi’nden meclis üyesi ve muhtar adayı olan ekip arkadaşlarına, verdikleri destek ve kullandıkları oylarla seçimleri kazanmalarını sağlayan Kozlukebir Belediyesi halkına teşekkür etti.

Doğup büyüdüğü Büyük Sirkeli köyü halkına da ayrıca teşekkür eden Erdem Hüseyin, “Yaklaşık 13 yıl aradan sonra Sirkeli yeniden belediye başkanı çıkardı” dedi.

Zafer konuşmasını kısa tutan yeni belediye başkanı Erdem Hüseyin ve ekibi zaferi destekçilerle birlikte davullar ve zurnalar eşliğinde doyasıya oynayarak kutladı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu