Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Kozlukebir belediye başkan adayları müftü İbrahim Şerif’i ziyaret etti

18/09/2023

Kozlukebir Belediye Başkan adayları, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti.

Başta hali hazırda Kozlukebir Belediye Başkanı ve başkan adayı Rıdvan Ahmet, ana muhalefet ve Birlik Listesi Başkanı Erdem Hüseyin ile Umut Listesi Başkanı Tarkan Multaza, müftü İbrahim Şerif’i ziyaret ederek sohbet ettiler.

Belediye başkan adaylarının ziyaretiyle ilgili olarak paylaşımda bulunan Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif şu ifadelere yer verdi: “Kozlukebir Belediyesi Başkan adayları, Sn Rıdvan Ahmet, Sn Erdem Hüseyin, Sn Tarkan Multaza ziyaretimize geldiler, bizden hayır – dua istediler, kendilerine hayır – duada bulunduk, başarılar diledik. Allah yardımcıları olsun.”

Görüşmeye ilişkin her üç aday da sosyal medya hesaplarından şu açıklamalarda bulundular:

KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI RIDVAN AHMET:

“2014 yılından bugüne Başkan yardımcılığı görevini onurla yürüttüğüm Danışma Kurulu Başkanım ve Gümülcine Seçilmiş Müftüm Sn. İbrahim Şerifi makamında ziyaret ettim. Samimi sohbeti ve misafirperverliğinden dolayı değerli büyüğüme teşekkür ediyorum.”

UMUT LİSTESİ BAŞKANI TARKAN MULTAZA:

“Danışma Kurulu Başkanımız ve Gümülcine Seçilmiş Müftümüz Sn. İbrahim Şerif’i makamında ziyaret ettik. Belediyemizde yapılacak olan seçimler hakkında konuştuk, sohbet ettik. Kendisine bizi ağırladığı için teşekkür ederiz.”

BİRLİK LİSTESİ BAŞKANI ERDEM HÜSEYİN:

“Seçim büromuzun açılışından önce BTTA Danışma Kurulu Başkanımız ve Gümülcine Seçilmiş Müftümüz sn. İbrahim Şerif hocamızı ziyaret ederek yerel seçimler hakkında istişarede bulunduk ve yürütmüş olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verdim, sn. Müftümüze kabullerinden ve nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu