Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

‘Çocuk ve Gençlik İftarı’ programı Mustafçova’da devam etti

03/04/2023

İskeçe Müftülüğü’nün çocuk ve gençlik iftar programı Mustafçova köyündeki muhteşem iftar ile devam etti.

İskeçe Müftülüğünün Mustafçova köyünde düzenlediği Gençlik İftarı ise 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi. Mustafçova ve civar köylerden yüzlerce genç ve çocuk iftar sofrasında buluştu.

İftar programına Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe PASOK Milletvekili Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, BTAYTD Başkanı HüseyinBaltacı, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Şahin Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Hoçka, Mustafçova Gençlik Derneği Başkanı Muaz Kabza, DEB Partisi Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Eyalet meclis üyeleri Rıdvan Kuran ve İrfan Hacıgene, Mustafçova belediyesi muhalefet listesi başkanları Cemil Kabza, Ahmet Kurt ve Önder Meçoğlu, Mustafçova eski belediye başkanı Mücahit Kurt ve çok sayıda kişi katıldı.

Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu’nun yaptığı iftar duasından sonra İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa bir selamlama konuşması yaptı. Organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik eden Müftü Trampa, iftarların sponsoru olan Şahinli iş insanlarına da teşekkür etti.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal konuşmasında böyle bir atmosferde gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, soydaşlarla bir arada olmanın kendilerinin görevi olduğunu ve her zaman soydaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

İskeçe Müftülüğünün düzenleyeceği bir sonraki iftar ise 8 Nisan Cumartesi günü İskeçe Aşağımahalle Çınar Camii’nde gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu