Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

GTGB’nin seçimli genel kurulu gerçekleşti

15/05/2022

Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde (GTGB) bugün seçim heyecanı yaşandı. Üyeler birliğin yeni döneminde görev yapacak yönetim ve denetim kurullarını seçtiler.

GTGB lokalinde gerçekleşen genel kurul toplantısı saat 12.30’da başladı. İlk olarak, genel kurulu yönetecek divan kurulu belirlendi. Divan Başkanı Koray Hasan olurken, Ali Süleyman ve Seçkin Yetimoğlu ise saymanlık görevini yaptı.

Divan kurulunun belirlenmesinin ardından genel kurulda GTGB Başkanı Sedat Hasan konuşma yaptı. Başkan, yönetim kurulundaki ekibiyle birlikte görev süresince gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında birliğin üyelerini bilgilendirdi.

Faaliyet raporunun ardından yönetim ve çalışmaları üyeler tarafından ibra edildi ardında yeni dönemde görev yapacak yönetim ve denetime aday isimlerin belirlenmesine geçildi.

İsimler belirlendikten sonra, üyeler oylarını kullanmaya başladı. Genel kurul toplantısında seçim ve oy kullanma süreci saat 14.00’a kadar sürdü.

Yeni dönemde GTGB’nin yönetimine ve denetimine aday olan isimler  ve oy dağılımı şöyle:

YÖNETİM KURULU
Büşra Bülbül: 44 oy
Cahit Halil: 63 oy
Furkan Paşa Nasuf: 37 oy
Okan Haliloğlu: 43 oy
Sedat Hasan: 64 oy
Seher Mehmetali: 46 oy
Serdar Hacıoğlu: 45 oy

DENETİM KURULU
Büşra Yusuf: 52 oy
Esma Mustafa: 54 oy
Günay Kenan Amet: 45 oy

Yapılan seçimler neticesinde yeni yönetimde ve denetimde görev yapacak seçilmiş üyelere kendi aralarında görev dağılımı yapmak için toplantı gerçekleştirecek. Kimin hangi görevde yer alacağı seçilmiş yöneticileri kendi aralarında yapacakları bu toplantı neticesinde belirlenecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu