Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

DEB Partisine, Şapçı’da yoğun ilgi

03/05/2024

9 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerine katılan Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi seçim çalışmaları kapsamında 3 Mayıs Cuma günü Rodop ilinin Şapçı kasabasını ziyaret etti.

DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, partinin AP milletvekili adayları ve yöneticileri, Şapçı’da yaşayan ve civar köylerden Şapçı’ya gelen soydaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Şapçı’da halk pazarını da ziyaret eden partililer, burada esnaf ve soydaşlarla da bir araya gelerek yakından sohbet etme imkanı buldu.

Şapçı’da yer alan Çarşı camii ve Hamidiye camiinde soydaşlarla birlikte Cuma namazı kılan DEB Partisi AP milletvekilli adayları, soydaşların yoğun ilgisine teşekkür etti.

Namaz sonrası soydaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Avrupa Parlamentosu seçimlerinin Batı Trakya Türk Azınlığının sorunlarının çözümü noktasında çok önemli olduğunu dile getirdi. Asafoğlu, bir önceki seçimlerde olduğu gibi Batı Trakya Türklerinin, DEB Partisine tam destek vereceğine inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Şapçı ziyareti sonrası partiden yapılan açıklamada, “3 Mayıs Cuma günü AP Milletvekili adaylarımızla birlikte Şapçı’ya ziyaret gerçekleştirdik. Halk pazarı ve esnafla buluştuk ve ardından Cuma namazını eda ettik. Şapçı bölgesinde bizlere sıcak bir karşılama sergileyen tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerine yer verildi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu