Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

GAT Atina üyeleri, Büyükelçi Erciyes ve Başkonsolos Somuncu ile iftar sofrasında buluştu

02/04/2024

GAT Atina üyeleri Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes ve Atina-Pire Başkonsolosu Mustafa Somuncu ile birlikte iftar sofrasında buluştu.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Atina Şubesi üyeleri, 1 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye’nin Atina – Pire Başkonsolosluğu’nun verdiği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğine Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes de katıdı.

GAT Atina Şubesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bu akşam T.C. Atina – Pire Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldık. Başta sayın Başkonsolos Mustafa Somuncu’ya nazik daveti için teşekkür ederiz. Sayın Büyükelçi Çağatay Erciyes’e de bize ayırdığı vakit ve hoş sohbeti için şükranlarımızı sunarız.” denildi.

Türkiye’nin Atina – Pire Başkonsolosluğunun medya hesabından da, “Büyükelçimiz Sn. Çağatay Erciyes’in teşrifleri ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Genç Akademisyenler Topluluğunun (GAT) Atina Şubesi üyeleriyle iftar yemeğinde buluştuk.” paylaşımı yapıldı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu