Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Yeni seçilen belediye yönetimleri yemin ediyor

14/12/2023

Yunanistan’da yapılan yerel seçimler sonrası, yeni seçilen belediye başkanları ve muhtarlar yemin ederek 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren göreve başlayacak.

Buna göre, Rodop ili sınırları içinde yer alan Gümülcine Belediyesi, Kozlukebir Belediyesi, Yassıköy Belediyesi ve Şapçı Maronya Belediyesine seçilen yeni belediye yönetimlerinin yemin töreni tarihi takvimleri belli oldu.

Gümülcine Belediyesi, yeni seçilen başkan, meclis üyeleri ve yerel meclis üyeleri (muhtarlar) için yemin töreninin 17 Aralık 2023 Pazar günü öğlen saat 12:00’de eski REX Sinema Salonunda gerçekleştireceğini açıkladı.

Kozlukebir Belediyesi, yeni seçilen başkan, meclis üyeleri ve yerel meclis üyeleri (muhtarlar) için yemin töreninin 17 Aralık Pazar günü saat 15:00’da Sirkeli köyünde bulunan merkez binadaki meclis salonunda düzenleneceğini açıkladı.

Şapçı-Maronya Belediyesi, yeni seçilen başkan, meclis üyeleri ve yerel meclis üyeleri (muhtarlar) için yemin töreninin 16 Aralık 2023 Cumartesi günü 17:00’da V. Koutoumani 1 adresinde bulunan Sapçı Kültürlerarası Eğitim Lisesi Amfitiyatrosunda gerçekleştireceğini açıkladı.

Yassıköy Belediyesi ise, yeni seçilen başkan, meclis üyesi ve muhtarlar için düzenlenecek yeni töreni konusunda henüz bir tarih ve saat belirlemiş değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu