Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Gümülcine Türk Gençler Birliği Yeni Nesil Kolu üyeleri ile bir araya geldi

27/11/2023

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Yeni Nesil Kolu üyeleri 25 Kasım Cumartesi günü bir araya geldi.

Dernek lokalinde bir araya gençler, toplantıya yoğun katılım gösterdi. Yeni Nesil Kolu Başkanı Şule Ahmet, toplantıya katılan katılımcılara derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Ahmet, “Başlıca önceliğimiz, Batı Trakya’nın en büyük liseli öğrenci platformu olmak ve Batı Trakya Türk gençlerini ortak payda da azınlık çıkarları için organize etmektir. Yeni Nesil Kolu olarak etkinliklerimiz genellikle eğitim ve kültür odaklıdır. Bu yıl ki Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla hedeflediğimiz ve planladığımız çok sayıda etkinliklerimiz mevcut. Sıklıkla kültür gezileri, buluşmalar düzenliyor ve arkadaşlarımız ile bir arada olmak için çabalıyoruz. Amacımız Gümülcine ve civarında yaşayan Türk gençlerini bir çatı altında toplamak ve hem kendilerini hem de toplumumuzu daha yakından tanıma fırsatı bulmalarına olanak sağlamaktır. Katılacağınız faaliyetler, etkinlikler ve aktiviteler ile kendinizi geliştirecek ve bu topraklarda asırlardır süre gelmiş kültürümüzün ve geleneklerimizin nesiller sonrasında bile yaşatılmasında katkıda bulunacaksınız. Ben ve arkadaşlarım, bu amacın gerçekleştirilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya, sizlerin de istek ve taleplerini göz önünde bulundurarak hareket etmeye hazır olduğumuzu bilmelisiniz. Yeni Nesil Kolu yönetim kurulu olarak, Batı Trakya Türk gencini en iyi şekilde temsil etmeye ve bizlere ihtiyaç duyduğunuz her an sizlerin yanında olacağımızdan şüpheniz olmasın.” diye konuştu.

Topnatının son bölümünde, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu