Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Umut Listesi Başkanı Tarkan Multaza adaylarını tanıttı

13/09/2023

Kozlukebir Belediye Başkan Adayı ve Umut Listesi Başkanı Tarkan Multaza, 12 Eylül Çarşamba günü aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Gümülcine’de bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına, Tarkan Multaza başkanlığında kurulan Umut Listesinde yer alan ekip arkadaşları ve meclis üyesi adayları katıldı.

Toplantının ilk bölümünde katılımcılara, Umut Listesinin kuruluş süreci hakkında bilgi verildi ve ardından liste başkanı Tarkan Multaza ekibine hitaben bir konuşma yaptı.

Tarkan Murtaza, tüm katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında, kendisine güvenen, inanan ve aday olan meclis üyesi ve muhtar adaylarına teşekkür etti.

Tarkan Multaza konuşmasında şunları kaydetti:

“8 Ekim’de yapılacak yerel yönetim seçimlerinin, ülkemiz, azınlığımız ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bildiğiniz üzere mahkemeden de kararlar çıktı ve listemizde hiçbir sorun yaşanmadı. Yeni listemiz ve adaylığınız hayırlı olsun, Allah utandırmasın.

Bu seçimde Umut Listesi adı altında bir araya gelen, demokrasi mücadelemize katkı veren tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum ve minnetlerimi sunuyorum. Gerek önceki süreçte bizlere destek veren gerek ise önümüzdeki süreçte bizlere destek verecek olan herkese de teşekkürlerimi göndermek istiyorum.

Sözlerime, listemizin kuruluş amacını anlatmakla başlamak istiyorum. Son dönemde belediye yönetiminin temel görevlerini dahi yerine getirmesinde yetersiz kaldığı düşüncesindeyim. 21. yüzyıl Avrupa’sında köylerimizin hala su ve ulaşım gibi temel ihtiyaçlarında dahi problemler yaşaması, altyapı ve üstyapı eksiklikleri kabul edilemez ve aşılması gereken bir gerçektir.

Bunların yanı sıra bölgemizde yatırımcıları çekecek ve bölgemizi kalkındıracak projelerin eksikliği de gözler önündedir. Ayrıca tüm bu gerçeklere karşı ana muhalefet listesinin sessiz kalması ve muhalefet alanında yeterli başarıya ulaşamaması da bölgede yeni ve dinamik bir listenin kuruluşunu gerekli kılmaktadır. Listemiz; tüm bu problemlerin farkında olup, bu sorunlara çözüm üretmek ve yeni umutlar getirmek amacıyla 2023 yerel seçimlerinde yer almak üzere kurulmuştur.”

Tarkan Multaza, konuşmasının ardından Kozlukebir, Sirkeli, Hemetli ve Mehrikoz olmak üzere dört ayrı bölgeden meclis üyesi adayı olanları tek tek sahneye davet ederek tanıttı. Daha sonra meclis üyeleri ve muhtar adaylatı topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantının ikinci bölümü basına kapalı gerçekleşti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu