Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Uçurtma Şenliği’ne yoğun ilgi

07/05/2023

Kozlukebir Belediyesinin düzenlediği “Uçurtma Şenliği”, 7 Mayıs Pazar günü Kozlukebir futbol sahasında gerçekleştirildi.

Bu yıl yedincisi düzenlenen ve tüm Batı Trakya halkının davetli olduğu Uçurtma şenliği kapsamında; uçurtma, şişme oyun parkı, jonglör, tren ve daha birçok gösteriler yer aldı. Şenliklerde çocukların doyasıya eğlendiği görüldü. Çocuk ve yetişkinlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte uçurtmalar uçuruldu, şişme oyuncaklar, tren, yüz boyama, kostümlü animatörler ve palyaçolar çocukların ilgi odağı oldu.

Etkinlik, spor müsabakalarıyla başladı. İlk olarak ilkokul çocukları arasında düzenlenen futbol turnuvasının 3’cük maçı ve ilkokul kız çocukları arasında düzenlenen voleybol turnuvasının final maçı oynandı. Bu yıl turnuvanın şampiyon Yahyabeyli Kartalları takımı oldu.

Uçurma Şenliği programının son bölümünde çocuklara Kozlukebir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından üzerlerinde belediyelerin amblemlerinin olduğu uçurtmalar dağıtıldı.

Uçurtmalar çocuklara Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Gelecek Listesi Başkanı İbrahim Şerif ve Bursa Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Orhan Mollasalih tarafından dağıtıldı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu