Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Genç Müftülük İskeçe Kız ekibi üyelerinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

22/03/2023

İskeçe Müftülüğü çatısı altında faaliyetlerinin yürüten Genç Müftülük İskeçe Kız ekibi üyeleri, 22 Mart Çarşamba günü Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak İskeçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu ve İskeçe Kız Ekibi üyeleri, başkonsolos Aykut Ünal’a çalışmaları hakkında bilgiler verdiği belirtildi.

Müftülük açıklamasında, “İskeçe Ortaokul ve Liseli genç kızlarımızla haftalık atölyeler düzenleyen Eğitim Şube Müdürümüz Din Eğitim Bilimcisi Sezin Azizoğlu ve Genç Müftülük İskeçe Kız Ekibi 22 Mart 2023 Çarşamba günü, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ı Ramazan ayı öncesinde makamında ziyaret etti. Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu ve İskeçe Kız Ekibi, Sayın Başkonsolosumuz Ünal’a çalışmaları hakkında bilgiler vererek, kendisinden bir dizi kıymetli tavsiyeler dinleme fırsatı buldular. Ziyaret esnasında, Genç Müftülük İskeçe Kız Ekibi T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz Sayın Aykut Ünal’a hediye takdim ettiler ve Sayın Başkonsolosumuzu ziyaret ettikleri için memnuniyetlerini dile getirdiler” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu