Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Bir istifa daha… “Belediye başkanının istediği şekilde bir kukla gibi hareket edemem”

06/07/2022

Şapçı Maronya Belediyesi ‘Yeniden Başlangıç’ listesinden Yahyabeyli köyü (Amaranda) Muhtarı seçilen Şakir Hüseyin Şükrü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Böylece geçen Ocak ayında Kiryakoulas Çolakis’in ve iki hafta önce Caner Mustafa’nın Şapçı Maronya Belediye Başkanı Dinos Haritopolus’un ‘Yeniden Başlangıç’ listesinden istifa etmesine bir yenisi daha eklendi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yahyabeyli köyü Muhtarı seçilen Şakir Hüseyin Şükrü, belediye başkanını kibirli ve otoriter davranmakla suçladı.

Hüseyin Şükrü yaptığı yazılı açıklamdada şunları kaydetti:

“Sayın Belediye Başkanı, 2019 seçimlerinde Yahyabeyli köyü yerel meclis üyesi olarak seçildiğim “Yeniden Başlangıç” listesinden istifamı sizlere sunuyorum. Bağımsızlığımın nedenleri olarak, sayın başkan kibir ve otoriterlikle kendi bildiğinize göre hareket ediyorsunuz. Bundan dolayı orada belediye başkanının istediği gibi bir kukla gibi hareket edemem. Kendimi bağımsız olarak ilan ediyorum ve bölgemdeki insanların yanında olmaya devam edeceğim ve tüm gücümle çalışacağımı belirtirim.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu