Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

İskeçe milletvekilleri mütevelli heyetleriyle bir araya gelmeye devam ediyor

24/06/2022

İskeçe’de milletvekilleri Burhan Baran ve Hüseyin Zeybek’in insiyatifiyle mütevelli heyetlerinin istişare toplantıları devam ediyor.

İskeçe’de tarihi Horozlu Türk mezarlığının belediye tarafından talan edilmesinin ardından gündeme gelen vakıf arazileri ve mezarlıkların durumu ve bunları tapu kadastroya bildirimleri ile ilgili yaşanan sorunların ele alındığı toplantılar devam ediyor.

İskeçe Ova bölgesindeki toplantı ile ilgili olarak milletvekili Burhan Baran sosyal medya hesabından şu payşaiımda bulundu:

“Bu akşam benim ve İskeçe Siriza Milletvekili Hüseyin Zeybek’in insiyatifinde ikincisini gerçekleştirdiğimiz, Ova Bölgemizde İnhanlı (Topiros) belediyesinde bulunan köylerin Camii Mütevelli Heyetlerinin katıldığı ve ileriki tarihlerde kalan iki bölgemizde de yapmaya devam edeceğimiz toplantılarımızın ikincisini Kırköy Eğitim ve Kültür Derneğinin Kırköy’deki lokalinde gerçekleştirdik.

Toplantıya İskeçe Seçilmiş Müftülüğü Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, Avukat Ahmet Kara, Özer Telatoğlu, Topiros ( İnhanlı) Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Halitoğlu, Seçilmiş Azalarından Raif Raifoğlu katıldı.

Vakıf heyeti yetkililerinden bölgelerindeki sorunları dinleyip, birlikte hareket etme kararı aldık. Bir sonraki toplantımız Avdira Belediyesi Yaka Kolu köylerimizin Vakıf Heyeti yetkilileri ve Belediye seçilmiş azaları ile olacaktır.”

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu