Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesine kayıtlar başlıyor

26/05/2022

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde yeni kayıt işlemlerinin 10 Haziran Cuma günü başlayıp 20 Haziran Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.

Encümen Heyeti tarafından yapılan açıklamada 8 Haziran Çarşamba gününden itibaren kayıt randevuları alınabilecek. Randevular 25410 24328 numaralı telefondan alınabilecek.

Çocuklarını İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesine kaydetmek isteyen anne veya babaların kimlik ile beraber randevu gün ve saatinde hazır olması gerekiyor.

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyeti tarafından yapılan açıklama şöyle:

İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİNDE ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde önümüzdeki yıl (2022-2023 eğitim-öğretim yılında) Orta 1’inci sınıfa gidecek öğrenciler için ön kayıtlar 10 Haziran Cuma günü başlayıp 20 Haziran Pazartesi günü sona erecektir.

Ön kayıt işlemleri öğrencinin annesi veya babası tarafından yapılabilecektir. Kayıt işlemleri esnasında anne veya babanın kimliğini (Ταυτότητα) yanında bulundurması gerekir. Mümkünse öğrencinin adı ve soyadının açıkça yazılı olduğu resmi bir evrak bulundurulması veya öğrencinin ad ve soyadının resmi evraklarda olduğu gibi hatasız beyan edilmesi gerekmektedir.

Kayıt işlemleri için 8 Haziran Çarşamba günü sabah 08:30’dan itibaren 25410 24328 numaralı telefondan randevu alınması gerekmektedir. Randevular kayıtlar bitene kadar verilmeye devam edecektir.

Ön kayıt esnasında velilere gerekli tüm açıklamalar yapılacaktır.

10 Haziran ile 20 Haziran arasında şu günlerde kayıt işlemleri yapılacaktır:

-10 Haziran Cuma

-14 Haziran Salı

-15 Haziran Çarşamba

-16 Haziran Perşembe

-17 Haziran Cuma

-20 Haziran Pazartesi

İlkokuldan mezun olan tüm evlatlarımızı İskeçe Azınlık Ortaokulu’na bekliyoruz. Okulumuza sahip çıkalım. Geleceğimize sahip çıkalım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu