Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Mete ve Azizoğlu’nun davası görüşüldü, karar bekleniyor

24/05/2022

İskeçe Müftüsü Mete ve Gökçepınar imam Azizoğlu’nun kendilerine yönelik yalan tanıklık ve asılsız haberler yapanlara açtıkları dava bugün görüşüldü.

İskeçe Müftüsü Mete ve imam Azizoğlu’nun kendilerine yönelik yalan tanıklık ve asılsız haberler yapanlara açtıkları dava bugün görüşüldü. İskeçe adliyesinde görüşülen dava yaklaşık 7 saat sürdü. Ancak hakimler kararı yarına bıraktı. Karar yarın 25 Mayıs Çarşamba saat 11:00’da açıklanacak.

İskeçe Müftüsü Mete ve imamı Azizoğlu’nun kendilerine yönelik yalan tanıklık ve asılsız haberlerle iftiralarda bulunanlara açtıkları dava 24 Mayıs Salı günü görüşüldü. Sabah 11:00 civarında başlayan duruşma yaklaşık 7 saat sürdü.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve imamı Erkan Azizoğlu’nun Mahitis gazetesi sahibi Panos Papadopulos, Eski ANEL partisi üyesi Hrisa Utsi, Nuri Farzlı ve eski tayinli İskeçe Müftüsü Mehmet Emin Şinikoğlu’na karşı açtığı davada şahitler dinlendi. Taraflar savunmalarını yaptı. Müftü Mete’nin rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı mahkemede avukatı Yannis Barkas tarafından temsil edildi.

Merhum asker Ahmet Katunlu’nun babası mahkemede şahit olarak dinlendi. Baba Katunlu’nun söyledikleri yapılan haberlerin asılsız olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Hatırlanacağı üzere İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve Gökçepınar İmamı Erkan Azizoğlu’nun, 2016 yılında askerlik görevini yaparken hayatını kaybeden Ahmet Katunlu’nun Gökçepınar köyünde yapılan cenaze töreninde “makam gaspı” ve “atanmış müftünün görevine engel olmak” iddiasıyla haklarında dava açılmıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu