Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Mustafçova Belediyesine 2 adet yeni iş makinası teslim edildi

20/04/2022

Mustafçova Belediyesi, İçişleri Bakanlığının sağladığı destek programları kapsamında 2 adet yeni iş makinasını belediye bünyesine kattı.

İş makinalarının teslimatı 19 Nisan Salı günü gerçekleşti. Konuyla ilgili olarak  Mustafçıva Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Ülke Genelinde İlk ve İkinci Derece Yerel Yönetimlerin Doğal Afet ve Zararlarının Önlenmesi ve Tadil Edilmesi΄’ programından 120.000,00 € bütçeli bir (1) adet Yeni JCB tipi Ekskavatör. Ayrıca ‘‘FİLODİMOS II’’ programından 58.280,00 € bütçeli bir (1) adet Paletli, Yardımcı Hidrolik Sistemli, Zemin Küreme Bıçağı olan Mini Ekskavatör.

Yeni iş makineleri Mustafçova Belediyemizin envanterini güçlendirmektedir ve belediyemizin 850 kilometrelik toprak yollarının bakımı konusunda belediye birimlerimize önemli katkı sağlamaktadır. Ayrıca doğal afetler neticesinde meydana gelecek zararların tadil edilmesinde ve Sular İdaremizdeki meydana gelen sorun ve arızaların giderilmesinde acil müdahale konusunda önemli katkıları olacaktır. Keza bu iş makineleri Mustafçova Belediyemizin dağlık bölgerindeki hayvan besicilerimizin ve çiftçilerimizin meydana gelebilecek ulaşım sorunlarını ortadan hızlı bir şekilde kaldırmak için önemli rolü olacaktır.

Son olarak İçişleri Bakan Yardımcısı Sn. Stelios Petsas, İskeçe Milletvekili Sn. Spiros Tsilingiris ve Mustafçova Belediyemizin Teknik ve Çevre Biriminde çalışan personelimize bahse konu iş makinelerinin temin edilmesinde katkılarından dolayı teşekkür ederim.”

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu