Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Belediye başkanı Rıdvan Delihüseyin BTTDD Bursa Şubesini ziyaret etti

21/10/2022

Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif’i ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak BTTDD Bursa Şubesi derneğinden yapılan açıklama şöyle:

“İskeçe Mustafçova Belediye Başkanımız, değerli hemşehrimiz Rıdvan Delihüseyin BTTDD Bursa Şubesi’ ni ziyaret etti.

BTTDD Bursa şubesini ziyaret eden Belediye Başkanımızı kalabalık bir hemşehri topluluğu karşıladı. Misafirperverlikleri için BTTDD Bursa Şubesi YK üyelerine teşekkürlerini ileten Delihüseyin hizmet süresi boyunca karşılaştığı zorluklara rağmen gerçekleştirdiği icraatlar hakkında hemşehrilerine bilgi verdi. Batı Trakya’ nın son durumunun değerlendirildiği toplantıda istişare edildi.

Bir abilerini, sevdikleri bir hemşehrilerini Bursa’da misafir etmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, Delihüseyin’ e BTTDD Bursa Şubesinin faaliyetleri hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu. İskeçe Balkan bölgesi’ nin kendileri için son derece özel olduğunu belirten Eminlatif, zor bir coğrafyada belediye başkanlığı yaparak halkımıza son derece başarılı bir şekilde hizmet sunan Rıdvan Delihüseyin’ e bölge halkı adına teşekkürlerini ileterek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Batı Trakya’nın haklı davasının yanında olacağını bildirdi.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu