Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

“Basın mensuplarımıza karşı yapılan bu tür terbiyesizlikler azınlığımızı bölmeye yarar”

23/02/2022

Kozlukebir Belediyesi Birlik Listesi Ana Muhalefet Başkanı Erdem Hüseyin, gazeteci Özcan Aliosman’a hakaretlerde bulunan Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’i kınadı.

Konuyla ilgili olarak Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefet Başkanı Erdem Hüseyin tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Dün meclis üyemiz Sinan Hasan arkadaşımızın Sirkeli΄deki Kozlukebir Belediyesinin avlusundaki zirai ilaç ambalaj atıkları rezaletini dile getirmek için çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşması sonucunda, bunu kendi gazetesi olan <<ÜLKÜ GAZETESİ>>’inde haber yapan gazeteci arkadaşımız Özcan Aliosman΄a ağıza alınmayacak hakaret ve küfürler eden Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet΄i esefle kınıyoruz. Başkan yaptığı bu davranışla bir kez daha kendi karakterini ortaya koymuştur.

Hiçbir zaman unutmamak gerekir ki burada azınlığımızda bir avuç insanız ve hergün birbirimizin yüzüne bakıyoruz, onun için basın mensuplarımıza karşı yapılan bu tür terbiyesizlikler sadece ve sadece azınlığımızı bölmeye yarar. Başkan bir an önce bu rezalete son vermek yerine utanmadan herkes tarafından çok sevilen, takdir edilen, namuslu ve dürüst bir insan olarak tanınan gazeteci arkadaşımız Özcan Aliosman΄a hakaret ve küfür etmeyi tercih ediyor.

Başkanın yaptığı bu davranış maalesef bir Azınlık Belediye Başkanına yakışmıyor ve bu şekilde tüm azınlığımıza zarar veriyor. Bu zirai ilaç ambalaj atıklarının etrafında çocuklarımız dolaşıyor ve 20-30 metre yan tarafında da halkımıza gıda yardımı yapılan merkez bulunuyor. Dolayısıyla derhal bu rezaletin Cuma gününe kadar sonlandırılmasını talep ediyoruz, yoksa gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu