Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Eğitim Bakanı Kerameos Paşevik köyünü ziyaret etti

21/02/2022

Eğitim Bakanı Niki Kerameos ve beraberindeki heyet İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Paşevik azınlık ilkokulu ve devlet anaokulunu ziyaret etti.

APE-MPE’nin haberine göre bakan Kerameos ve beraberindeki heyet 21 Şubat Pazartesi günü Paşevik azınlık ilkokulu ve devlet anaokulunu ziyaret etti. Kerameos azınlık ilkokokulu müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmenler ile devlet anaokulu müdürü tarafından karşılandı. Okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşen Kerameos, sınıfları ziyaret etti ve öğrencilerin derslerini takip etti.

İskeçe’nin balkan kolunda yer alan okulları ziyaret etmekten son derece memnun olduğunu ifade eden bakan Kerameos, “Yunanistan’ı karış karış gezip, okulları ziyaret edip sorunları tespit etme programımız çerçevesinde ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün burada İskeçe’nin balkan kolunu ziyaret etmekten çok memnunum. Hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin önerilerini dinlemek çok keyifli ve faydalı, çünkü bu önerilere dayanarak politikalarımızı sık sık iyileştiriyoruz. Bu eğitim yılından itibaren ülkedeki tüm okullarda uygulanan Beceri Atölyeleri gibi birçok yeniliğin okullarda uygulandığını burada, İskeçe’de görmekten büyük mutluluk duydum. Yeni müfredat, anaokulunda İngilizce gibi başlatılan diğer yenilikleri tartışmanın yanı sıra, öğretmenlerimizin yanında, öğrencilerimizin yanında olmayı görevimiz olarak görüyorum ve Yunanistan genelinde yapmak istediğim de zaten bu.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu