Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

İskeçe Azınlık Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği, Hacigene ile görüştü

08/03/2024

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti Yöneticileri ile Okul Aile Birliği yöneticilerinden oluşan heyet, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacigene ile görüştü.

Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet, 7 Mart 2024 Perşembe günü İskeçe’deki Eyalet Yönetimi Binasında, Eyalet Başkan Yardımcısı Hacigene ve İskeçe ilindeki azınlık üyesi eyalet meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu görüşmede öncelikle Heyet adına Eyalet Başkan Yardımcısı’na yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi’ndeki mevcut durum ve okulun bina sorunu Eyalet Başkan Yartdımcısı Hacigene ve diğer Eyalet Meclis Üyelerine aktarıldı. Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, sorunun çözüme kavuşturulması için Eyalet Başkan Yardımcısı Hacigene ve Eyalet Meclis Üyelerinin desteğini istedi.

Okulun yeni ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek yeni bir binaya kavuşturularak nihai çözüm bulunana kadar prefabrik yapılar dahil olmak üzere her türlü alternatif çözümleri içeren talepler konusunda görüş alışverişi yapıldı. Okulun durumu, bina sorunu ve taleplerle ilgili olarak hazırlanan rapor İrfan Hacigene’ye teslim edildi.

Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Eyalet Başkan Yardımcısı Hacigene’ye ziyaret anısına okulun plaketini hediye etti.

İskeçe’deki Eyalet Binasında gerçekleştirilen görüşmeye; İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Encümen Heyeti Üyesi Ersan Ömer ile Encümen Heyeti Sekreteri Bahri Belço, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliği Genel Sekreteri Özlem Otuzbir ve Okul Aile Birliği Üyesi Gülşen Dallı katıldı. Görüşmede, Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacigene’nin yanı sıra, Eyalet Başkanı Danışmanı Salih Yörük ve Eyalet Meclis Üyesi Fatih İsmailko yer aldı.

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, “İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği olarak, Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacigeneve Eyalet Meclis Üyelerine, görüşme nedeniyle teşekkür eder, okulumuzun sorunlarına acil çözüm bulunması konusunda gereken hassasiyeti göstereceklerine olan inancımızı bir kez daha ifade eder, görevlerinde başarılar dileriz.” denildi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu