Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden belediye başkanı Ahmet Kurt’a ziyaret

09/02/2024

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Danışma Kurulu Genel Sekreteri ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan’dan oluşan heyet, 9 Şubat Cuma günü İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediyesi’ni ziyaret ederek, belediye başkanı Ahmet Kurt’la görüştü.

Ziyarette her iki müftü belediye başkanı Kurt’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarete ilişkin Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Batı Trakya Danışma Kurulu başkanı ve Gümülcine Faziletli Müftüsü sn. İbrahim ŞERİF, İskeçe Faziletli Müftüsü Mustafa TRAMPA ve Gümülcine Türk Gençler Birliği başkanı sn. Sedat HASAN, Mustafçova Belediyesi yönetimini ziyaret ederek başarı dileklerinde ve hizmetlerimiz adına güzel temennilerde bulunarak bizleri memnun etmişlerdir. İnsanımız adına nezaket ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Yüzümüzü aydınlık yarınlara döneceğimiz günlere olan umudumuz tamdır. Akabinde Cuma namazımızı hep birlikte Paşevik (Paşalar) köyümüzde eda ettik..Rabbim  kabul buyursun.”

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ise yaptığı paylaşımda “Bugün (9 Şubat 2024) Mustafçova Belediye Başkanı Sn. Ahmet Kurt’u makamında ziyaret ettik. Başarılar diledik, tebrik ettik.” ifadelerine verdi.

Müftü İbrahim Şerif ayrıca Paşevik köyü ziyareti ile ilgili olarak da “Bu gün cuma namazını İskeçe dağ köylerinden Paşevik’te eda ettik, cemaate yaradılışımızın gayesi konulu kısa sohbette bulunduk. Bizleri gönüllerine basan köy halkına gönülden teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu