Ana SayfaBatı Trakya HaberHaberler

Mustafa Şargo’nun babası emekli öğretmen Cemali Şargo hayatını kaybetti

29/11/2023

GÜNDEM gazetesi çalışanlarından Mustafa Şargo babasını kaybetti. Emekli öğretmen Cemali Şargo, bugün (29 Kasım Çarşamba) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Cemali Şargo, bir süredir devam eden tedavisi için bu sabah gittiği Kavala Devlet Hastanesinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Cemali Şargo, doktorların müdahalesine cevap vermedi.

1950 yılında İskeçe’nin Demircik köyünde dünyaya gelen Cemali Şargo, Fıçıllı köyündeki Türk azınlık ilkokulunda altı yıl öğretmen olarak görev yaptı. Şargo, devletin kendisini öğretmenlik görevinden almasından sonra ailesinin geçimini ticaret yaparak sağladı. Emine Şargo ile evli olan Cemali Şargo; Semra, Sabiha ve Mustafa adında ikisi kız, biri erkek olmak üzere üç çocuk babasıydı.

73 yaşında hayata veda eden Cemali Şargo yarın (30 Kasım Perşembe) İskeçe Aşağımahalle Çınar Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra Aşağımahalle Mezarlığında toprağa verilecek.

ÜLKÜ gazetesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet, gazeteci arkadaşımız Mustafa’ya, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu